WEKO3
アイテム / Effects of Lactobacillus salivarius WB21 combined with green tea catechins on dental caries, periodontitis, and oral malodor. / 乙第100号_論文審査結果の要旨(樋口拓哉)
乙第100号_論文審査結果の要旨(樋口拓哉)
ファイル | ライセンス |
---|---|
乙第100号_論文審査結果の要旨(樋口拓哉).pdf (177.7 kB) sha256 6086d638a7b9d22193c6ea23b343e774506d841a30df64be0a7a0711cd7e5d3a |
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) |
公開日 | 2020-04-01 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | 乙第100号_論文審査結果の要旨(樋口拓哉).pdf | |||||
本文URL | https://fdc.repo.nii.ac.jp/record/109/files/乙第100号_論文審査結果の要旨(樋口拓哉).pdf | |||||
ラベル | 乙第100号_論文審査結果の要旨(樋口拓哉) | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 177.7 kB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|