![]() |
Permalink : http://id.nii.ac.jp/1167/00000125/
Maillard reaction product of rare sugar allulose decreases bacteria-derived and chemically-prepared hydrogen sulfide
利用統計を見る
File / Name | License |
---|---|
甲第341号_論文(山本繁) |
|
![]() |
|
甲第341号_論文内容の要旨(山本繁) |
|
![]() |
|
甲第341号_論文審査結果の要旨(山本繁) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
アイテムタイプ | 学位論文 / Thesis or Dissertation |
---|---|
言語 | 英語 |
キーワード |
口臭, メイラード反応, 希少糖, アルロース |
著者 |
Yamamoto Shigeru
Taniguchi Nao Takatori Jun Hatakeyama Junko Omagari Sami Yamada Kazuhiko Hirofuji Takao Yoneda Masahiro |
学位名 |
博士(歯学)
|
学位授与大学 |
福岡歯科大学
|
学位授与年度 |
2022年度
|
学位授与年月日 |
2023-03-11
|
報告番号 |
37114甲第341号
|
著者版フラグ | ETD |